SWT Предприемаческа Академия 2015-2016

Ако Вие сте лидер по призвание, имате собствена идея за устойчив бизнес, която Ви вдъхновява и която искате да реализирате, независимо от трудностите, ако умеете да работите в екип и да мотивирате хората около себе си, то тогава Предприемаческата Академия на Summer Work and Travel Alumni Association е точното начинание за вас!

Да бъдеш предприемач е най-трудната работа на света, защото трябва да разбираш от всичко – финансиране, мениджмънт, маркетинг, право. Трябва да анализираш, да търсиш възможностите и да умееш да убеждаваш останалите с добри презентационни умения. Всички тези ключови знания и умения за всеки предприемач може да развиете и обогатите в Предприемаческата академия под формата на лекции с вдъхновяващи лидери и предприемачи, ролеви игри, работа в екип, срещи със специалисти от релеванти сфери и успели съмишленици минали по този път!

Целта на Предприемаческата академия, организирана със съдействието на Американско посолство в България, е да спомогне изграждането на предприемаческа среда за младите хора в България като им осигури необходимите знания, умения и платформа за развитие. Академията ще се проведе в продължение на 5 уикенда в периода ноември 2015 – март 2016, в учебния център на НАП в гр.Банкя.
Първата част от академията ще се състои в периода 6-8 ноември 2015г.
Работен език – Български и Английски

Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:

  • Да са участвали поне веджнъж по програма Work And Travel USA (Бригада в САЩ)
  • Възраст под 30 години
  • Поне средно ниво на английски език (академията включва участие на чуждестранни лектори),
  • Желание за личностно и професионално развитие в сферата на предприемачеството
  • Да разполагат с ясна бизнес идея, която да развиват по време на академията

Можете да изпращате кандидатурите си ТУК, не по-късно от 25 октомври 2015г.

Участието в академията е БЕЗПЛАТНО!